Izjava o uporabi piškotkov

UPORABA PIŠKOTKOV (COOKIES)

Spletna stran www.sejemtartufov.si uporablja t.i piškotke (eng. ‘cookies’), da se uporabniku zagotovi storitev s polno funkcionalnostjo in najkakovostnejšo vsebino.Piškotki predstavljajo nabor podatkov, ki jih generira strežnik spletne strani in jih spletni brskalnik shrani na uporabnikov disk v obliki majhne besedilne datoteke.Našim uporabnikom se nenehno trudimo zagotoviti najboljšo možno uporabniško izkušnjo, zato velja opozoriti, da naše spletne strani delujejo optimalno le, če so omogočeni piškotki. Za uporabo »piškotkov« v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah, Zakonom o varstvu osebnih podatkov in direktivami EU potrebujemo vaše soglasje. Z uporabo tega spletnega mesta dajete svoje soglasje in se strinjate z uporabo piškotkov. Če blokirate piškotke, lahko še vedno brskate po spletnem mestu, vendar vam nekatere funkcije ne bodo na voljo.Med brskanjem se ustvari sejni piškotek, ki se namesti na računalnik uporabnika spletne strani www.sejemtartufov.si samo za čas obiska in tako uporabniku omogoči učinkovitejšo uporabo spletne strani www.sejemtartufov.si in samodejno poteče, ko zapre brskalnik. Dodatne informacije, kot je vaše ime ali e-poštni naslov, ne bodo shranjene – spletna mesta ne morejo dobiti dostopa do informacij, ki jim jih niste posredovali, in ne morejo dostopati do drugih datotek v vašem računalniku.

PIŠKOTKI ZUNANJIH STORITEV

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. na svojih spletnih straneh uporablja lastne piškotke, hkrati pa izbranim tretjim osebam omogoča namestitev lastnih piškotkov na uporabnikov računalnik. Z uporabo spletnega mesta uporabnik soglaša z uporabo piškotkov in zunanjih storitev. Primer zunanje storitve, ki se uporablja za statistiko obiskanosti z namenom pridobivanja podatkov o uspešnosti strani na trgu, je Google Analytics. Podrobne informacije so na voljo na: Google analytics.

KAKO ONEMOGOČIM PIŠKOTKE?

Z izklopom piškotkov se odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku. Nastavitve piškotkov lahko nadzirate in konfigurirate v svojem internetnem brskalniku.
Pooblaščeni ste, da prepoveste prejemanje piškotkov, tako da izberete to možnost v meniju Orodja/Možnosti v vašem brskalniku. ZIGANTE TARTUFI d.o.o. izključuje vsakršno odgovornost za morebitno izgubo funkcionalnosti in/ali kakovosti vsebine spletnega mesta www.sejemtartufov.si, v vseh primerih izbire regulacije prejemanja piškotkov s strani uporabnika. Šteje se, da so uporabniki s temi pogoji uporabe in možnostmi glede piškotkov ves čas seznanjeni in se z njimi strinjajo.