ZAŠČITA OSEBNIH PODATKOV

PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Dostop do spletne strani www.sejemtartufov.si je brezplačen in ni potrebna registracija. S kontaktiranjem preko kontaktnih obrazcev ali elektronske pošte izpolnite svoje podatke (kontakt, ime in priimek ter v besedilu sporočila navedete nekaj podatkov o sebi). Ti podatki so na voljo izključno podjetju ZIGANTE TARTUFI d.o.o. na katerega so usmerjeni z namenom reševanja vaše poizvedbe. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Ne obdelujemo več osebnih podatkov, kot je resnično potrebnih za odgovor na vaše povpraševanje.

ZAŠČITA VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. spoštuje vašo zasebnost ter vaše osebne podatke obdeluje pošteno in zakonito.
Vaše osebne podatke hranimo v elektronski obliki. Z namenom varovanja uporabljamo ustrezne tehnične, organizacijske in kadrovske zaščitne ukrepe in postopke za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do osebnih podatkov.

SPOROČILA V ELEKTRONSKI OBLIKI

Ko nam pošljete elektronsko sporočilo z vašimi osebnimi podatki, po katerih vas je mogoče identificirati, ne glede na to, ali gre za elektronsko sporočilo z vprašanjem ali pa to storite preko kontaktnih obrazcev, ki jih najdete na spletni strani www.sejemtartufov.si. Te podatke uporabljamo izključno za namene izpolnjevanja vaših povpraševanj. Osebnih podatkov ne obdelujemo v tržne namene in jih ob koncu koledarskega leta izbrišemo iz našega programa, razen če ste postali naša stranka, nato pa jih vnesemo v bazo strank za izstavitev računa za dogovorjeni izdelek ali storitev.

IZBRIS IN VAŠ DOSTOP DO OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih dali na voljo, bomo hranili samo toliko časa, da zadostuje za izpolnitev prvotnega namena njihovega zbiranja. Kadar koli lahko zahtevate informacijo o tem, katere vaše osebne podatke imamo v naši e-poštni bazi, kakor tudi zahtevate spremembo vseh ali nekaterih osebnih podatkov (Pravica do popravka) ali izbris (Pravica do pozabe). To storite tako, da pišete na support@zigantetartufi.com in pošljete obvestilo s svojo zahtevo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV DRUGIM PREJEMNIKOM

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim prejemnikom. Na spletni strani www.sejemtartufov.si boste našli povezave do drugih spletnih strani. Politika zasebnosti na teh portalih se lahko razlikuje od politike zasebnosti na www.sejemtartufov.si. Na naši spletni strani vam lahko ponudimo tudi uporabo družbenih omrežij ZIGANTE TARTUFI d.o.o. (Facebook, Instagram, Linkedin, Google) in druge storitve Google Maps, Youtube, ki omogočajo deljenje osebnih podatkov.

STATISTIKA IN GOOGLE ANALYTICS

Vse spletne strani pod nadzorom ZIGANTE TARTUFI d.o.o. , vključno s to stranjo, lahko uporablja Google Analytics – storitev internetne analize, ki jo zagotavlja Google Inc. (v nadaljevanju: Google). Google Analytics uporablja “piškotke” – majhne tekstovne datoteke, ki se samodejno namestijo na trdi disk uporabnikovega računalnika – z namenom analiziranja uporabniških navad. Podatke, zbrane s “piškotki” o uporabi spletnega mesta (vključno z uporabnikovim naslovom IP), Google prenese in shrani na strežnike v ZDA. Google bo zbrane podatke uporabljal za namene ocenjevanja uporabe spletnega mesta, generiranja poročil o aktivnostih na spletnem mestu za potrebe upravljavcev spletnih mest in zagotavljanja drugih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta. Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če to zahteva zakon ali kadar te tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google ne bo povezal naslova IP uporabnika spletnega mesta z drugimi podatki, ki jih zbira Google. Uporabi “piškotkov” lahko nasprotujete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, pri čemer upoštevate, da lahko to vpliva na celotno uporabniško izkušnjo spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani Googla na zgornji način.
Zato vas prosimo, da se seznanite s Politiko zasebnosti, ki velja za druge spletne strani in družbena omrežja.

ZAŠČITNI UKREPI

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. uporablja tehnične varnostne ukrepe, pravila in druge postopke za zaščito osebnih podatkov uporabnikov tega mesta pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, razkritjem, izgubo ali uničenjem. Z namenom zagotavljanja varovanja zaupnosti podatkov o uporabnikih spletnega mesta ZIGANTE TARTUFI d.o.o. uporablja industrijske standardne zaščitne ukrepe, kot so požarni zidovi in ​​zaščita z geslom. Vendar pa je uporabnik dolžan zagotoviti, da je računalnik, ki ga uporablja, varen in zaščiten pred zlonamerno programsko opremo, kot so trojanski konji, računalniški virusi in črvi. Uporabnik spletnega mesta se zaveda, da brez ustreznih varnostnih ukrepov (na primer varna konfiguracija internetnega brskalnika, posodobljeni protivirusni programi, programi osebnega požarnega zidu, neuporaba programov iz sumljivih virov) obstaja tveganje, da podatki in gesla, ki se uporabljajo za preprečevanje dostopa do osebni podatki se lahko razkrijejo nepooblaščenim tretjim osebam.

VARSTVO MLADOLETNIKOV

To spletno mesto je namenjeno odraslim. ZIGANTE TARTUFI d.o.o. ne zbira osebnih podatkov o mladoletnih osebah (definiranih kot osebe, mlajše od 18 let) brez predhodnega, preverljivega soglasja njenega zakonitega zastopnika. Zakoniti zastopnik ima pravico na lastno zahtevo pregledati podatke, ki jih je posredoval mladoletnik, in/ali zahtevati izbris teh podatkov.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Čeprav izvajamo razpoložljive tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega razkritja vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti, da nekateri osebni podatki, ki jih zbiramo, nikoli ne bodo pomotoma razkriti, kar je v nasprotju z določili tega pravilnika o zasebnosti. V največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, izključujemo odgovornost za škodo, povzročeno uporabnikom ali tretjim osebam z nenamernim razkritjem osebnih podatkov.

STATISTIKA STREŽNIKA

To spletno mesto uporablja Google Analytics za merjenje statistike prometa.

URADNA OSOBA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

ZIGANTE TARTUFI d.o.o.
Portoroška 15, 52460 Plovanija, Hrvaška
Telefon: +385 (0) 52 664 302
E-pošta: support@zigantetartufi.com

Z uporabo spletne strani www.sejemtartufov.si, uporabnik soglaša z ravnanjem z osebnimi podatki na zgoraj navedeni način.