Kje prenočiti

UDOBNO SE NAMESTITE

Po razburljivem sejemskem dnevu, se udobno namestite v sobah naše restavracije Zigante ali v partnerskih hotelih

Program sejma bo poskrbel, da se boste zabavali in uživali v čudovitih tradicionalnih okusih Istre, da pa se boste popolnoma sprostili, smo poskrbeli tudi za namestitev. Po razburljivem sejemskem dnevu se udobno namestite v sobah naše restavracije Zigante ali v partnerskih hotelih.

V neposredni bližini, v sklopu same restavracije Zigante, ki se nahaja v prenovljeni istrski kamniti hiši, lahko rezervirate namestitev v sodobno opremljenih sobah za udoben oddih. V Motovunu se nahaja izjemen hotel Roxanich, ki ponuja visoko raven luksuza, brezhibne storitve, nepozabno doživetje vrhunske kulinarike in nekaj najelegantnejših sob na Hrvaškem.

Hotel Kaštel se prav tako nahaja v Motovunu, s čudovitim pogledom na dolino reke Mirne in Motovunski gozd, vinski hotel Roxanich pa ob samem vznožju, potopljen v vinograde.

Če želite pogled na morje, lahko izbirate med čudovitima hoteloma Nautica in Kempinski. Nautica se nahaja v Novigradu in je eden najluksuznejših hotelov na Jadranu. Z dizajnom in vzdušjem luksuznih starodavnih jadrnic, absolutnim udobjem in prvovrstnimi storitvami. Prestižno luksuzno golf in spa letovišče Kempinski se nahaja v Savudriji.

Ta osamljeni raj, obdan s slikovitimi oljčnimi nasadi in vinogradi, uživa v čudovitem razgledu na Jadransko morje in neverjetno naravo ter ponuja vrhunsko udobje in zasebnost. Pustite vsakdanji svet in se podajte na brezskrbno potovanje neskončne sprostitve in užitka.