Kje prenočiti

UDOBNO SE NAMESTITE

Po razburljivem sejemskem dnevu, se udobno namestite v sobah naše restavracije Zigante ali v partnerskih hotelih

REZERVIRAJTE NAMESTITEV

Program sejma bo poskrbel, da se boste zabavali in uživali v čudovitih tradicionalnih okusih Istre, da pa se boste popolnoma sprostili, smo poskrbeli tudi za namestitev. Po razburljivem sejemskem dnevu se udobno namestite v sobah naše restavracije Zigante ali v partnerskih hotelih.

V neposredni bližini, v sklopu same restavracije Zigante, ki se nahaja v prenovljeni istrski kamniti hiši, lahko rezervirate namestitev v sodobno opremljenih sobah za udoben oddih. V Motovunu se nahaja izjemen hotel Roxanich, ki ponuja visoko raven luksuza, brezhibne storitve, nepozabno doživetje vrhunske kulinarike in nekaj najelegantnejših sob na Hrvaškem.

Hotel Kaštel se prav tako nahaja v Motovunu, s čudovitim pogledom na dolino reke Mirne in Motovunski gozd, vinski hotel Roxanich pa ob samem vznožju, potopljen v vinograde.

Če želite pogled na morje, lahko izbirate med čudovitima hoteloma Nautica in Kempinski. Nautica se nahaja v Novigradu in je eden najluksuznejših hotelov na Jadranu. Z dizajnom in vzdušjem luksuznih starodavnih jadrnic, absolutnim udobjem in prvovrstnimi storitvami. Prestižno luksuzno golf in spa letovišče Kempinski se nahaja v Savudriji.

Ta osamljeni raj, obdan s slikovitimi oljčnimi nasadi in vinogradi, uživa v čudovitem razgledu na Jadransko morje in neverjetno naravo ter ponuja vrhunsko udobje in zasebnost. Pustite vsakdanji svet in se podajte na brezskrbno potovanje neskončne sprostitve in užitka.

Zigante smještaj
Restoran Zigante

Livade

Nautica smještaj
Marina & Hotel Nautica

Novigrad

Kempinski hotel
Kempinski Hotel Adriatic

SAVUDRIJA

Hotel Kaštel Motovun
Hotel Kaštel Motovun

MOTOVUN

Roxanich smještaj
Roxanich Winery and Design Hotel

Motovun